Viveca- Bättre än brems

Något vi har provat att köpa, eftersom det har ryktats om att hästarna älskar dem, är dessa slickgodisar! De finns i många hästbutiker och alla hästar vi har blir helt besatta av den här med orginalsmak. Vi har använt den till svårfångade hästar i hagen och även tagit med till kliniken. Ture står snällt o superstilla även vid elaka stick i leden om han bara får lite lakrits slick :)
Dessa finns tex att köpa här för 75:-


Kommentarer
Postat av: Carolin

Åh sån måste jag köpa o testa till min unghäst som kan bli lite nervös vid lastning, detta kanske kan få henne att lugna sig lite :-)

Svar: Absolut värt att testa :) Lycka till.
horserus.blogg.se

2013-08-04 @ 19:40:52
URL: http://stallcarlsvik.blogg.se
Postat av: Hanna

De ärverkligen super! jag har änvänt dem till mina ponnyer i snart ett år och alla hästar som har fått smaka älskar det!
Det bästa är att det kommer nya smaker lite då och då. den senaste är Mint(en ljusblå burk) som åtminstone mina ponnyer gillar:)

Svar: Ja, först tyckte jag att det var fånigt. "Tänk vad man kan hitta på för att sälja". Men de blir ju helt absorberade av detta godis. Quattra stod o ryckte i bakbenet sist då hovslagaren var här, men glömde helt bort det då jag tog fram godiset. = hovis o jag blev klart glada :)
horserus.blogg.se

2013-08-05 @ 13:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0