Viveca - Tanzania & Zanzibar

Vilket helt otroligt bra resa vi har haft. Vi var 10 stycken glada svenskar som satte oss på flyget. resan gick riktigt fort och framme i Kilimanjaro möttes vi av svenska Joanna och hennes man Chris (som är engelsk men uppväxt i Tanzania).
Efter en kort bilresa fick vi mat och dryck o sov sen sött. Jag älskar att åka till varma land på vintern. Det är en sån kontrast + man uppskattar värmen ännu mer (borde nog varit född i ett varmt land).
 
I dessa tält bodde vi 5 nätter, riktigt lyxigt med eget dusch och toa tält.
 
Sen började safarin. Vi bytte camp några gånger så att vi skulle få se så mkt som möjligt.
Alla red vi på fullblod och de var lugna stabila och väldans snabba.
 
 
På luncherna fick vi superfina picknicks.
 
Menyn
 
 
 
Åt och drack o njöt av en liten siesta. Sen var det upp i sadeln igen.
 
 
En dag träffade vi på lite masajer som ville lära sig att rida:)
 
På kvällarna bjöds vi på fantastisk mat....tre rätters med massor av god dryck:)
 
Ja, det var safaridelen som inte kunde varit bättre.
Nu till sol & bad på Zanzibar = wow
 
 
Som ni förstår så var vi alla mer än nöjda. Denna komboresa till Tanzania & Zanzibar kan varmt rekommenderas till dig som vill ha både äventyr och exotisk ö. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rosanna- .....

 

Rosanna- Aaaahh

Nu har vi åkt vidare till Zanzibar där vi sovit tre nätter :) Safarin fortsatte lika fantastiskt som innan och det var superkul med alla djur. Sen hade vi två jättebra guider som gjorde det hela ännu bättre :) men nu har vi som sagt en välförtjänad solsemester som behövdes efter den intensiva ridningen. Det är så himla varmt i havet här, säkert 40 grader även fast det är i indiska oceanen, men jag tycker badkarskänslan är jätteskön ;)  vi var på delfinupptäckt igår också och vi simmade och såg dem vilda :) här kommer lite bilder från både safarin och Zanzibar!RSS 2.0