I Tyskland!

I måndags, den 8:nde juni flyttade jag och Tusse till Tyskland!! :D Vi (jag, mamma, pappa) åkte dagen innan och hämtade upp Mikaela i Lund för att sedan övernatta i Malmö. Dagen efter åkte vi vidare och var framme här i norra Tyskland, Nienborstel, på eftermiddagen :) Så jag har flyttat till ett utbildningsstall där Hanna och Torben Seemann bor. De har drygt 20 hästar på utbildning mellan 4 och 6 år som tränas och tävlas i hoppning. Jag trivs verkligen superbra än så länge! Hanna är svensk samt att det jobbar två andra svenska tjejer här, som gör att det till och med nästan känns som hemma ;) Berättar mer i andra inlägg!
 
Malmö
 
Tyskland

Rosanna- Vinst

I helgen var jag och Ture på vår kanske sista tävling tillsammans! Vi åkte till Wenngarn Slott där Märsta ridklubb för första gången anordnade tävlingar! Det var väldigt lyckat och en väldigt fin tävlingsplats. Slottet stod uppe på höjden så var det trappor ner till flera alléer där även banan var. Banan var på två planer på var sin sida om allén så då var det två passager man korsade ett par gånger under rundan! Det blev lite speciellt men roligt tycker jag, och banorna var byggda så att det ändå blev bra flyt runt! Ture blev även lite extra uppmärksam och vaken när det var en annan typ av bana.
 
Vi hoppade i alla fall endast en klass, 1,30 bedömning A:0, som vi vann :D Han var så fruktansvärt fin! Han var på topp redan från start och bara letade hinder, man kände att han var taggad så han verkligen ansträngde sig för att inte vara i några bommar. Vi satsade på en bra tid från början lyckades! Det var endast en som hade snabbare, en hundradel, men som rev ett hinder. Vi kändes som ett team och även om vi kom med lite fart in i kombinationerna behövde jag bara sitta upp och proa lite så kortade han superbra! Så roligt att vinna!! Vi fick b.la. en redigerad film på rundan från ett filmteam, lägger upp den när jag fått den :)
 
 
 

RSS 2.0