Välkomna till vår blogg!

Mor & dotter, gammal & ung, hoppning & fälttävlan; många skillnader men vi har en viktig gemensam nämnare = vår stora passion för hästar o ridning!
 
Vi heter Rosanna och Viveca och bor med familj på en gård norr om Stockholm där vi bott i 17 år med våra hästar, hundar och katter. Snart kommer en stor omställning av våra liv ske då vi ska flytta till villa, men hästintresset kommer fortfarande vara lika stort och vi behåller tre hästar. På den här bloggen kommer ni alltså få följa oss och våra hästar men vi kommer skriva om mycket annat inom hästvärlden också, vi kommer ta upp relevanta ämnen att diskutera blandat med lite tips på utrustning kanske. En del av bloggen kommer även bestå av reseupplevelser vi upplevt och resetips med Häst och Sport Resor.
 
Det ska bli spännande att se vad den här bloggen utvecklas till men vi kommer lägga ner ganska mycket tid på denna blogg och kämpa för att få den att växa. Hoppas ni kommer vilja följa den :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad roligt att ni har börjat blogga ihop!!!!! :D

Svar: Tack, det känns faktiskt jättebra. Vi diskuterar ju mkt av dessa saker vid middagar o i stallet, så det är kul att även blogga ihop :)
horserus.blogg.se

2013-08-01 @ 22:07:50
Postat av: svensson

spännande :)

Svar: Tack :)
horserus.blogg.se

2013-08-01 @ 22:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0