Viveca - istället för sömnpiller

När jag inte kan sova, brukar jag träna på olika dressyrprogram. Det fungerar mkt bättre än att räkna får, slappna av etc. Jag brukar somna redan efter första hörnpasseringen, haha....
 
Här är min dressyr från Mantorp med Quattra i år. Lyckades få 69,25% (46,1 straff) och slutade på en 2:a plats = jättekul:)
 
  
 

Kommentarer
Postat av: Vendela

Jag ska vara ärlig, jag har följt Rosannas blogg sedan flera år och blev först lite besviken när jag såg att hon skulle blogga med sin mamma. Jag tänkte "Vad kan en tant ha för intressant att skriva om?" och kände att jag inte ALLS kunde relatera till något som någon "på riktigt vuxen" skrev om.

Men det visade sig att jag hade fel, jag läser dina inlägg med samma entusiasm som hennes. Tydligen blir man inte tråkig bara för att man är "tant" ;) Tack för att du motbevisade mina fördomar om ryttare över 30!

Svar: Hej Vendela, Åh vad roligt, det är ju det som är xtra kul med hästar, att man blir aldrig vuxen o trist då man håller på med dessa djur. Vi tampas ju alla med samma problem och glädjeämnen även om vi är olika gamla. Vad gulligt av dig att vara så ärlig, det uppskattar jag verkligen :) Viveca
horserus.blogg.se

2013-08-08 @ 10:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0